Gezocht nieuwe collega’s

* Nieuwe collega’s gezocht.

*Heb je een MBO werk en denk niveau, beheers je het Nederlands goed in woord en geschrift, heb je ervaring in de verf-schildersbranche dan zijn we op zoek naar jou!
mail je CV met motivatie naar g.vandorp@sprcoatings.nl, wanneer je een baan zoekt bij een leuk, enthousiast bedrijf als SPR coatings als baliemedewerker, kleurmaker, met doorgroei mogelijkheden, voor 40 uur per week!

* We zijn ook op zoek naar een chauffeur voor op de bus, voor 40 uur per week. Heb je ervaring in bezorgen artikelen bij klanten, ben je klantgericht, rijd je al jaren schadevrij en beheers je het Nederlands goed dan zijn we ook op zoek naar jou, ook deze baan is voor 40 uur per week. Mail je sollicitatie naar g.vandorp@sprcoatings.nl

* Wegens uitbreiding van onze bezorgservice met een “grote” vrachtwagen zijn we ook op zoek naar een chauffeur met groot rijbewijs C en een L95 licentie (dat betekend o.a. rijden met een tachograaf etc.) Voor 40 uur per week. Wil je de uitdaging aan gaan om met een nieuwe vrachtauto te rijden om hiermee vooral onze filialen te bevoorraden mail je C.V. g.vandorp@sprcoatings.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *