SPR Coatings onderscheidt zich in de markt door naast haar groothandelsactiviteiten ook als professioneel verftechnisch adviseur op te treden, voor zowel opdrachtgever als schilder

We helpen u graag bij het maken van de meest optimale keuzes. Waar en hoe we maar kunnen staan we u met raad en daad terzijde. Om sneller, makkelijker en duurzamer te werken. En natuurlijk om de beste resultaten te bereiken. Zo slaan we een brug tussen onze producten en de veeleisende praktijk van alledag. Dat doen we met een hecht team van ervaren vakmensen met kennis van zaken. Want vakwerk is en blijft mensenwerk.

 Conditiemeting:

Als eerste zullen wij, op uw verzoek een conditiemeting uitvoeren (volgens de normering in de verf) hierdoor kunnen we op een verantwoorde wijze de conditie m.b.t. onderhoud definiëren, waarna er een advies volgens 100% normering wordt aangeboden.

Deze werkwijze is succesvol toegepast voor corporaties, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, gemeenten en commerciële vastgoedeigenaren

Advies op maat:

Een professioneel advies op maat voor ieder project. Met een uitgebreide werkomschrijving, een productgarantie en eventueel een driehoeksgarantie. En als u wilt inclusief onderhoudsschema’s. Zo bespaart u onnodige extra kosten en bouwt u relaties op.

Resultaat Gericht Samenwerken:

Resultaat Gericht Samenwerken, kortweg RGS,is de nieuwe benadering van het onderhoud van vastgoed. In deze aanpak is kostenreductie niet langer meer het overheersende criterium, maar telt het totaalresultaat over de gehele exploitatietermijn. Met een kostenbeheersing- en verlaging als gevolg die vele malen interessanter is. Plus een aantal net zo belangrijke voordelen, zoals continuïteit voor alle betrokken partners, betere samenwerking en vooral betere kwaliteit en zeer tevreden klanten. We helpen alle partijen bij het vaststellen, plannen en realiseren van de gewenste resultaten. De grootste kracht van SPR is echter de claim van onafhankelijk meetbaar vertrouwen. De manier waarop alle partners in hun samenwerking kunnen vertrouwen op onafhankelijke meetbaarheid van de resultaten. Dat garanderen we ook en dat maakt SPR als partner in RGS uniek.

Neem contact op met de technisch specialisten van SPR Coatings voor een conditiemeting en/af advies op maat. Wij staan voor u klaar.

leon-heijkamp

Heeft u een vraag of wilt u advies over één van onze producten?

Neem dan contact op met
Leon Heijkamp