Als verfgroothandel ondersteunt SPR Coatings haar klanten met een unieke service. Met onze negen vestigingen en webwinkel zijn wij altijd bij u in de buurt. Onze vestigingen bieden u een compleet assortiment en beschikken over een professioneel team met verstand van zaken. Alle vestigingen beschikken over een eigen kleurmakerij en voorraad. Met onze innovatieve webwinkel bieden wij u tevens de mogelijkheid om vanaf elke plaats uw bestelling te plaatsen. Met een uiterst snelle en flexibele bezorgservice kunnen wij uw bestellingen afleveren op elke locatie.

Vestigingen

Met zes volledig uitgeruste vestigingen in Schiedam, Capelle ad IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs en Zierikzee zijn wij u graag van dienst. 

Webwinkel

Met een online webwinkel biedt SPR Coatings u de mogelijkheid om vanaf elke gewenste locatie uw inkoop snel en eenvoudig te regelen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week!

Uw verf snel in huis door onze bezorgservice

SPR Coatings is u van dienst met een eigen snelle en flexibele bezorgservice. Vandaag bestelt, voor 16:00 uur, morgen in huis! Onze bezorgservice biedt u tevens de mogelijkheid spoedorders te plaatsen en specifieke levertijden af te spreken. Bezorgen binnen de regio is gratis bij een minimale afname van € 50,00. Bij een bestelling beneden de € 50,00 belasten wij  de werkelijke kosten die de vervoerder aan ons belast. Dit kan DTP of Post.nl zijn

Zelf uw bestelling afhalen

Naast de bezorging van producten bieden wij u de mogelijkheid om uw aankopen bij ons af te halen. De werkdag na uw bestelling staat uw order vanaf 09:00 uur klaar.

Kleurmakerij

Met een eigen kleurmakerij kan SPR Coatings voorzien in al uw kleurwensen. Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies.

Afval verwerking

SPR Coatings kan voor u bemiddelen bij de verwerking van uw chemisch afval. Als klant van SPR Coatings laten wij u graag profiteren van het collectieve voordeel dat wij krijgen bij onze professionele partner.